79 Brothers!!

April 13, 2011 at 7:23 pm 1 comment

I can’t select my own family, but friends are family that I choose.
(Kang Ho Dong, taken from 1n2d ep.195)

Hiks..elap air mata dan ingus, biasanya gw selalu menghidari nulis tentang hal2 yang sedih, tapi kali ini pengecualian. Quote di atas merupakan salah 1 favorite gw dari sekian banyak petuah-petuah bijak yang keluar dari mulut nya Kang Hodong ahjussi. Dan quote di atas menurut gw sangat sesuai menggambarkan situasi Mongie saat ini. Seperti yang udah kita tau kalo persidangan kasus nya Mongie udah selesai, tapi ironisnya justru malah bikin Mongie jadi serba salah tentang kewajiban nya masuk militer, disaat seperti ini temen curhat ato temen diskusi merupakan hal yang paling dibutuhkan oleh Mongie. And you know what? Jongmin is there, dia ADA untuk Mongie, they still keep in touch with each other!! I’m proud of Jongmin, that’s what friends are for! Jarang lho ada temen yang tetep mau jadi temen di saat susah, tapi Jongmin membuktikan kalo dia lebih dari sekedar teman, bukan teman biasa! Jongmin mendampingi Mong di saat senang maupun susah, 79 BROTHERS FIGHTING! For more info bout this issue you can read this article.

For the sake of 79 brothers’ bromance, I’ve uploaded a cut from 1n2d ep.140, which shows the brotherhood between Jongmin and Mongie, enjoy~

Entry filed under: 1 night 2 days. Tags: , , .

Dang-Ding’s Caps Poor Jongminie

1 Comment Add your own

  • 1. opipolla  |  May 2, 2011 at 3:52 am

    syukurlah kalau misal masih ada Jongmin yg nemenin Mongie…

    kalau members yg lain gimana ya??

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 276,674 hits

%d bloggers like this: