KHD and JGS talk about Seunggi

September 27, 2011 at 4:55 pm 1 comment

JGS bener2 gokil kalo muncul di acara talk show atau variety show, gaya ngomong nya blak-blakan dan kayanya urat malu nya udah putus hahaha~ 10 thumbs up for JGS! Apa jadinya kalo JGS ketemu Hodong? RUSUH BANGET! Dikisahkan si JGS pengen banget jadi teman nya Seunggi, karena Seunggi adalah tangan kanan nya Hodong maka orang yg paling tepat untuk dimintai saran oleh JGS ya Hodong. Tapi ternyata jawaban Hodong adalah: “Wah kebalik tuh! Justru saya yang tangan kanan nya Seunggi!” gyahahahaha *gubrak*

credit: sniffiv @dailymotion

Entry filed under: all about korean wave. Tags: , , .

1 Night 2 Days Special? Apaan tuh?! Seunggi nyasar di Jakarta???

1 Comment Add your own

  • 1. tata  |  September 29, 2011 at 3:36 am

    JGS emang gelo abissss.
    Mana pki video message lagi ke SG…🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 276,586 hits

%d bloggers like this: