Posts filed under ‘Musik’

JUAL: Lee Seung Gi Autographed CD

UPDATE:
Sudah terjual! Kurang dari 24 jam sejak artikel ini muncul banyak yang menghubungi saya sampe inbox email penuh, sungguh terharu. Sekian, terima kasih!
———————

Buka lapak di blog sendiri sah2 aja toh hihihi.. Mau nawarin album “The Best” nya Seunggi bertanda-tangan asli (bukan tanda tangan hasil print maksud gw) bagi yang berminat bisa baca info selengkap nya di bawah ini..

image

(more…)

July 11, 2015 at 3:52 pm Leave a comment

Somewhere The Wind Is Blowing

Somewhere the wind is blowing (바람이 불어오는 곳) is another great song that featured on 1 Night 2 Days, if you are an avid fan of the show I bet you’re familiar with this song (take a look episode 108, where the members take a scenic tour of Geoje island and Jiwon considers buying real estate there, you will spot the song as the back ground music). This is a masterpiece from the late Kim Kwang Seok (korean singer-songwriter) but it’s renewed by J-Rabbit and recently becomes hit again thanks to KBS miniseries “Adolescence Medley” (I love this light heart romantic drama that makes my heart flutter, highly recommended!) Wanna download the song? Click here to download the original version by Kim Kwang Seok, and click here to download the cover version by J-Rabbit. (more…)

May 14, 2014 at 12:48 am 1 comment

I was born TWO love you!

I bet most of you already watched this old video below, Seunggi’s performance at Yoon Do Hyun Love Letter in 2007 (credit: tkfkd111)

What’s special about that video? kenapa tiba2 ngomongin video jaman purba? Sebenernya udah sering nonton video itu (walopun nonton nya selalu sambil ngakak gara2 pronunciation nya seunggi agak aneh) tapi baru beberapa minggu kemaren menyadari ada kejanggalan bukan cuma masalah pronunciation tapi juga masalah GERAK TUBUH nya Seunggi. And here goes my trolling, coba perhatiin jari tangan nya setiap menyebut kalimat “I was born to love you” berulang-ulang kali dia selalu ngacungin 2 jari buat penekanan kata “to” dengan penuh percaya diri. OH MY GOD, this heodang makes me wanna garuk2 ketek, gw mencoba berpikir positif dan mencari makna tersembunyi dibalik 2 jari tersebut..

1. kemungkinan pertama, maksudnya Seunggi mungkin dia terlahir lalu membelah diri jadi dua semacem amuba gitu deh, no? *disambit batako*

2. kemungkinan kedua, mungkin maksudnya Seunggi terlahir 2 kali yaitu di kehidupan sebelumnya dan di kehidupan saat ini, no? *kebanyakan nonton drama korea jd ngaco*

3. kemungkinan ketiga ini yang paling masuk akal, ga ada makna apa2 tentang dua jari itu, emang dasar penyanyi nya aja yang sableng ga bisa bedain antara “to” sama “two” nyahahahaha~ atau ada yg punya pendapat lain?? (more…)

January 15, 2013 at 7:03 am 9 comments

Dooloop Song

To be honest I was confused in choosing the right title for this post, hehehe.. OK basically I’m gonna talk about an indian pop song realeased in 1998 “Tunak Tunak Tun” the song and music video were successes in India, it also became an international viral sensation at that time, maybe we can say the popularity of this song was like 2012’s mega hit “Gangnam Style”.

What’s so special about this song? Well, since I am shinhwa’s fans, this song always reminds me to Dongwan’s dorky dance in old variety show, Love Letter. Dongwan pronounced the song lyrics as “doooloop dooloop ayayaya~” that’s why this song known as “dooloop song” among shinhwa fans, and if you ask any shinhwa fans bout this song I bet they will gladly show you how to do the silly dance moves just like what Dongwan did hehehe.. Check out the compilation video of “Dooloop Dongwan” a.k.a the distributor of indian song!

And then in 2009 this song kicked me again through 1n2d episode 120, the 1n2d members went on a trip with some foreigners, one of them is Nittin who comes from India, that’s why for wake-up song the 1n2d staff kindly played tunak tunak tun. When I was watching episode 120 on KBSWorld I screamed like crazy “OMG, are u kidding me? that’s Dongwan’s dooloop song, right?!” hahaha..my sense of shinhwa changjo kicked in. The funny thing is: the foreigners dance happily along the song while 1n2d members run like crazy to win the morning mission. For the sake of that sweet moment u may watch the video below.. (more…)

September 6, 2012 at 9:35 am Leave a comment

Lagunya Lagu Gajah

Kalo yg ngikutin gw di twitter pasti tau kalo bulan kemarin gw lagi gencar nonton k-drama Queen Inhyun’s Man (biasanya gw singkat QIHM) nah thanks to this drama I got to know Ji Hyun Woo (the lead male on QIHM). Sebenernya gw mulai tau JHW semenjak tahun 2008 lewat layar kaca KBS-World yang nayangin drama “My Precious You”, tapi gw ga tau sama sekali kalo JHW ini adalah seorang musisi, baru taunya setelah ngikutin QIHM ini hehehe..telat banget ya!

Jadi si JHW ini punya band namanya “The Nuts” tapi dia juga bikin album solo, nah di album solo itu lagu2nya dia ciptain sendiri, dan aneh nya gw suka sama lagu2 ciptaan dia, sumpah sekali denger gw langsung suka! Lirik lagunya sederhana, permainan gitar nya simple, lagunya easy listening, dan suara si JHW ini empuk banget, KIM BUNGDO aku padamuuuuuu~ (lho ga nyambung!!). Kali ini gw mau ngenalin ke kalian salah satu lagu nya JHW di album Crescendo yang berjudul “Baby Elephant” uhuuuuuy lagunya lagu gajah sodara2, bagi yang merasa gajah yuk mari ikutan nyanyi~

Download Link: http://www(dot)mediafire(dot)com/?o44u3wucdojnxph

Lirik lagu ini dalam hangul dan romanji bisa dilihat di sini. Dan terjemahan lirik nya dalam bahasa inggris bisa diintip di sini. Hope u guys enjoy the song!

June 28, 2012 at 2:43 am 3 comments

Jongmin cried at Music Bank??

I dunno whether this is true or not, but I saw Jongmin cried in today’s episode of  Music Bank. At first I was wondering why he cried, but this article gave me an answer. In today’s episode’s of Music Bank, Koyote went head-to-head with T-ara for the K-Chart win. This is the first time Koyote has been nominated in six years.

(more…)

January 20, 2012 at 5:41 pm Leave a comment

Noraebang With Seunggi

I found the noraebang version of Seunggi’s songs a couple of months ago, and I really enjoy it! I often play those songs on MP3 player, and sing my heart out till my throat hurts kkk~ No need to go to karaoke bars, no need to get karaoke machine, all you need to do is just preparing your voice and the song’s lyrics ^^ wooot..wooot..I think this is the cheapest way to have fun till you drop 😆 Because sharing is caring, so I give you a download link for those songs in case you want it. But sorry I have only 3 songs ^^

DOWNLOAD LINK

September 18, 2011 at 7:13 pm Leave a comment

Older Posts


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 284,465 hits