Posts tagged ‘1 night 2 days’

[EngSub] 2008.11.16 Press Conference In Wilderness (1N2D ep80)

Long time no visit *elap2 debu di blog* hahaha.. Eid mubarak, everyone! May allah bless you with happiness and grace your home with warmth and peace. As a present for this special day, here you go the deleted scene from 1n2d ep.80 enjoy~

July 28, 2014 at 5:55 am 1 comment

[EngSub] 2010.11.21 Picture Quiz With Daeju (1N2D ep175)

This video has been uploaded by DiaHaksaeng with indo-sub. For the sake of 1n2d fans who don’t speak bahasa Indonesia, so here comes the eng-subbed video with big help of HoiAshiya (gelar karpet merah buat Ai tercinta) hehe.. Feel free to reupload the video, but DO NOT remove the credit on the video!!!!!

April 24, 2014 at 12:37 am Leave a comment

Pre-Order: Seunggi “Bikini Show” Doll

Masih inget sama tulisan gw tentang boneka Seunggi yang ini? Nah boneka itu sekarang udah berpindah tangan, gw kasi ke follower nya FromAirenIndo sebagai hadiah. Tapi lucunya ada temen yang minta boneka itu juga hehehe.. Lha gimana dong? Boneka nya cuma satu! Karena minta nya rada maksa dan ditambahin embel-embel “ntar dibayar deh” maka gw menyanggupi untuk bikin boneka, lagipula sisa kain flanel nya masih banyak. Setelah dipikir-pikir kenapa ga sekalian gw jual boneka nya secara terbuka, siapa tau banyak yg minat hehehe.. Maka dengan ini secara resmi gw buka pre-order Lee Seunggi “bikini show” doll, uhuuuy! Info selengkapnya silakan lihat gambar di bawah. Kalo mau lebih lengkap lagi bisa hubungi gw secara langsung, lewat email boleh (katja.airen@yahoo.com) atau bbm juga boleh! Yuk mari di-order sist.. *berasa di online-shop* bwehehehehe~ (more…)

April 11, 2014 at 6:27 am Leave a comment

Lee Seunggi “Bikini Show” Doll

Berawal dari iseng pengen nyoba bikin handmade doll kayanya kok gampang dan seru, maka gw ngubek2 yutup mencari tutorial. Setelah yakin kayanya bisa maka ini saatnya beraksi, percobaan pertama jatuh ke boneka seunggi edisi bikini show, you know what I mean, don’t you? Hehe.. silakan liat gambar di bawah biar lebih paham apa itu bikini show
bikini-show

Nah dalam rangka bagi2 ilmu maka gw tulis langkah2 cara bikin nya disini, songong banget masih pemula udah bikin tutorial, bodo amat hehehe! Sebelum mulai bikin boneka ada beberapa hal yang harus disiapin yaitu:
1. Kain flanel warna putih, krem, abu2, hitam, merah (cari di toko alat jahit, atau di gramedia kadang2 jual)
2. Jarum jahit dan benang jahit.
3. Lem untuk craft (jangan lem kertas yak!)
4. Glitter pen warna silver (untuk menggambar pola di kain)
5. Magnet koin (cari di gramedia)
6. Kapas atau dakron. Gw pakenya kapas beli di indomart.
7. Belajar menjahit dulu, minimal ngerti tusuk feston. Lihat gambar nya di bawah ini
tusuk-feston (more…)

March 29, 2014 at 6:43 am Leave a comment

[EngSub] 2007.12.30 X-File (1N2D ep34)

Love the way Jiwon shows off his chodingness with “Seorap Jang” thingy, I was giggling all the way while subbing this video. Based on my opinion, Jiwon wasn’t meant to be rude towards Sarah Jang, he was just being defensive for his hyung: “you don’t know who my papa-bear is? OK, I don’t know you either” hahaha.. Oh by the way credit goes to Craptelly and DiaHaksaeng, send virtual hugs for both of you!

March 7, 2014 at 1:46 am Leave a comment

GOOD NEWS!

***UPDATED***
goodnews
Click here to see the playlist of 1n2d videos. Enjoy!!

December 23, 2013 at 4:16 pm 1 comment

Random Deleted Scenes From 1N2D

12-8

Before u guys watch these videos below, please go say thanks to DiaHaksaeng, she makes alot of effort to translate 1n2d deleted scenes, and thanks to her I was able to create subtitles for these videos. Just a friendly note for you guys, please don’t make request or ask me to create subtitle for some certain episodes, because I did this just for fun and I’m not willing to continue doing it, thank you.. *ketjup satu-satu* (more…)

November 7, 2013 at 7:05 am 4 comments

Older Posts


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 284,465 hits