Posts tagged ‘bok bul bok’

Gathering..Gathering..

Sabtu siang jalan2 ke Central Park, bukan sembarang jalan2, lebih tepatnya mau ketemu ma temen2 yang udah lama kenal tapi blom pernah sekalipun ketemu muka 🙂 apalah itu sebutan nya kopi darat, gathering, whatever ^^ intinya mau “ngerampok” file video2 yang mereka punya. Nyampe Central Park gw celingukan nyari pintu masuk, maklum lah mengingat gw buta arah hehe.. Setelah masuk ke dalam gedung pun gw masih bingung nyari meeting point yang udah disepakati sebelumnya yaitu di lantai 2, tepatnya di Urban Chicken oooops salah maksudnya Urban Kitchen hehehehe.. (wink at Mpink ^^) Daripada kelamaan nyasar mending cari pertolongan, nelpon Michon “eonni, klo ke Urban Kitchen naik eskalator berapa kali ya?” dan Michon pun juga ikutan bingung “kenapa ga naik lift aja sih?” hehehe..iya ya betul juga, stupid me! Udah ketemu tempatnya skarang tinggal nyari gerombolan tersangka, yang paling pertama gw kenali sosoknya Michon, abis itu baru Ulil, Shiong, Dono, Engkey, Dollon, dan seterusnya hehehe.. Langsung heboh ngobrol, berasa ketemu temen lama..

(more…)

November 16, 2010 at 6:04 am 10 comments

1N2D Attacks Facebook

(credit: dindunz.wordpress.com)

1n2d virus is also attacking facebook! hahaha.. Actually I’m not that addicted into facebook, I rarely get on it. And when I do, it’s to reply to someone or to play applications. Nowadays I found some interesting applications on facebook, and I bet those applications are being made by huge fans of 1n2d :D. Check them out by yourself and you will find so many funny and silly questions:

(more…)

December 23, 2009 at 8:44 am 10 comments

Noraebang Game

What is “noraebang”? I don’t really know bout it, “norae” means “sing” or “song” and “bang” means “little place” so you can make interpretation that “noraebang” means little karaoke room (correct me if I’m wrong). On 1 night 2 days episode 126 we can see the 6 members play norebang game for their lunch, it’s so funny bcoz they choose children songs instead of popular songs. Lee Seung Gi can finish this singing game successfully, If you wanna hear his silly singing click here (mp3 rip version). Credit goes to http://cafe.daum.net/leeseungki + 1n2dforum

My lovely friend Melia a.k.a Dangyunhaji gave me the lyric of the song in norebang game (the one that seunggi sang).  The tittle of the song is Noul, which means “sunset” in korean. Last but not least, don’t forget to visit Melia’s blog at http://dangyunhajisecrets.wordpress.com ^_^ that blog has so many things to offer bout korean wave!

The Romaji Lyric of Noul
(credit: Melia Liang @ facebook)
barami momulda gandeul ppamae
morak morak pionaneun chonyeok yeongi
saekdongut karaipeun gaeul eondeokae
pparakkae noul tago isseoyo

hosuabi pal bolryeo utsumgitgu
jyoga jibong donggeun pakgumgulttae
gogaesuk nunpati yeolmae
norakae iko manganeun

barami momulda gandeul ppamae
morak morak pionaneun chonyeok yeongi
saekdongut karaipeun gaeul eondeokae
bulgae muldeuro taneun chonyeoknol…

November 6, 2009 at 8:07 am 5 comments


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 284,465 hits