Posts tagged ‘download’

Somewhere The Wind Is Blowing

Somewhere the wind is blowing (바람이 불어오는 곳) is another great song that featured on 1 Night 2 Days, if you are an avid fan of the show I bet you’re familiar with this song (take a look episode 108, where the members take a scenic tour of Geoje island and Jiwon considers buying real estate there, you will spot the song as the back ground music). This is a masterpiece from the late Kim Kwang Seok (korean singer-songwriter) but it’s renewed by J-Rabbit and recently becomes hit again thanks to KBS miniseries “Adolescence Medley” (I love this light heart romantic drama that makes my heart flutter, highly recommended!) Wanna download the song? Click here to download the original version by Kim Kwang Seok, and click here to download the cover version by J-Rabbit. (more…)

Advertisements

May 14, 2014 at 12:48 am 1 comment

Recommended To Watch: Shinhwa Broadcast

Shinhwa members dari kiri ke kanan:
Andy, Dongwan, Hyesung, Junjin, Minwoo, Eric

The Legend is back with their very own variety show, Shinhwa Broadcast (a.k.a ShinBang), acara ini tayang di salah satu TV kabel korea (JTBC) setiap sabtu jam 9 malem waktu indonesia bagian rumah gw (nah lho). Sebelum gw lanjut ngoceh, harap dicatat bahwa gw merekomendasikan acara ini BUKAN semata2 karena gw fans nya Shinhwa sejak dahuluuuu kalaaaa, tapi murni karena gw pikir acara ini “nampol banget” dan sayang seribu sayang kalo sampe seumur hidup kalian ga pernah tau ada acara sedodol ini. Well, people who are not watching shinhwa broadcast, it’s your lost 😆

Senampol apa sih shinhwa broadcast kok gw sampe niat banget ngerekomendasiin acara ini di blog tercintah? Ahemm, biar singkat gini aja deh, kalo kalian suka brotherhood dan bromance di 1n2d maka kemungkinan besar kalian bakal suka brotherhood dan bromance di shinhwa broadcast, kalo kalian suka comedy dan jokes ala 1n2d maka kemungkinan besar kalian bakal suka comedy dan jokes ala shinhwa broadcast! (pls take a note, 1n2d yg gw maksud adalah season 1)

Tidak seperti variety show kebanyakan, shinhwa broadcast ga punya format yang tetap, jadi setiap pergantian tema di shinhwa broadcast membuat penonton merasa seperti disuguhi acara baru karena format acara nya juga baru, dan hal ini selalu bikin penonton penasaran sama tema selanjutnya, such a nice strategy! Setiap tema biasa nya ditayangkan untuk 2 episode (tapi pernah molor jadi 3 episode, dan pernah juga di-edit abis2an jadi 1 episode). Di setiap tema akan ada 1 orang shinhwa member yang ditetapkan sebagai pemenang dan yang lain nya kalah, nah ada 2 kemungkinan yaitu yang menang mendapatkan hadiah (tapi PD nya jarang banget ngasi hadiah, si PD ini agak “tega” semacem PD Na) atau kemungkinan lain yang kalah dapet hukuman absurd yang sadis. (more…)

July 24, 2012 at 4:32 am 15 comments

Ilbak Boys – The 1st Album

Bok-Bul-Bok Entertainment proudly introduces eight charming boys that will rock the K-pop music industry, it’s none other than:

“ILBAK BOYS”credit: kr4ever (more…)

May 20, 2011 at 7:49 am 11 comments

Eun “Candy” Jiwon

1n2d episode 195, there are some special missions for Uhm Tae Woong as the new member. One of the missions is “being left alone” kkkk~ So Taewoong must hitch-hike in order to meet up with the rest members at Naksan beach. Each mission has it’s own master, the master needs to be a good mentor for Taewoong. So the question is “who is the master of being left alone?” it’s none other than our forever choding, Eun Ji Won kkk~

Uri Eun Choding~ the master of being left ^^

For the sake of sweet-bitter moments, 1n2d shows some old clips of Jiwon when he was left alone. And then to make Jiwon’s clips more dramatic and lively, Candy-candy theme song was added! kkkk~ I laughed like crazy, it was like “Jiwon and Candy-candy? What a weird combo?!” 😆 In order to respect “the master of being left alone” let’s sing along to the candy-candy theme song (I used to sing it in bahasa indonesia, so it’s kinda weird for me to hear the korean version of this song hihihi..) 

the mp3 link: http://www.mediafire.com/?xs6sc5yfxn5jye6
Feel free to repost the link, but make sure to give a proper credit to this blog!

(more…)

March 21, 2011 at 7:12 pm 2 comments

Lee Seung Gi Wallpapers

This is what my desktop look like right now! Cute, isn’t it? ^^

Envy me? kkkkkkk~ Do u want some “heodang” stuff on your PC like mine? Dun worry, please take a look at these wallpapers below: (more…)

January 22, 2011 at 3:23 pm 2 comments

Classic Wake-Up Song

credit: kimtoil

I love this trot song, it’s kinda funny and cute, “Baemida” by Kim Hye Yeon. I was hooked on this song since the first time I had heard it on 1n2d. Aaaaah…I miss the old days of 1n2d, when they played this song as wake-up song. But unfortunately I can’t find the mp3 of the original version, 1n2dfansubs has only the remix version, and I don’t like it (bleh..it sounds like dangdut koplo! kkkkk~). When there is a will there is a way, I put some effort and then VOILA…. here u go the MP3 link:

http://www(dot)mediafire(dot)com/?89gkqmz19tj5add
please give a proper credit to my blog if u repost this link!

(more…)

January 16, 2011 at 6:28 pm 7 comments

Seunggi, how dare you?

Gaya Seunggi ngikutin cara ngomong PD Na bener2 bikin heboh, sukses bikin smua orang ngakak. Huh? Blm liat adegan itu? Ya ampuuuun telat banget, kemana aja? Kalo masih ada yang belum nonton adegan fenomenal itu bisa liat di blog ini , dikasi terjemahan bahasa indonesia juga sama “si mbak yang punya blog” ^^ (Thank you for posting that entry, eonni!) Dan ternyata ada fans yang kreatif nge-remix lagunya Sistar “How Dare You” sama suara Seunggi waktu niruin PD Na kkkkkk~ hasilnya? KOCAK PARAH!! Silakan download MP3 nya dan siap2 ngakak..

(more…)

December 28, 2010 at 7:34 am 2 comments

Older Posts


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 288,079 hits