Posts tagged ‘lyrics’

Somewhere The Wind Is Blowing

Somewhere the wind is blowing (바람이 불어오는 곳) is another great song that featured on 1 Night 2 Days, if you are an avid fan of the show I bet you’re familiar with this song (take a look episode 108, where the members take a scenic tour of Geoje island and Jiwon considers buying real estate there, you will spot the song as the back ground music). This is a masterpiece from the late Kim Kwang Seok (korean singer-songwriter) but it’s renewed by J-Rabbit and recently becomes hit again thanks to KBS miniseries “Adolescence Medley” (I love this light heart romantic drama that makes my heart flutter, highly recommended!) Wanna download the song? Click here to download the original version by Kim Kwang Seok, and click here to download the cover version by J-Rabbit. (more…)

Advertisements

May 14, 2014 at 12:48 am 1 comment

Lonely Night

Lonely Night is a hit song from korean legendary rock band Boohwal. This one was covered by Shinee’s Jonghyun in idol music show “Immortal Song 2”. I hope you enjoy the song like I do ^^

(more…)

July 2, 2011 at 5:02 pm 1 comment

Classic Wake-Up Song

credit: kimtoil

I love this trot song, it’s kinda funny and cute, “Baemida” by Kim Hye Yeon. I was hooked on this song since the first time I had heard it on 1n2d. Aaaaah…I miss the old days of 1n2d, when they played this song as wake-up song. But unfortunately I can’t find the mp3 of the original version, 1n2dfansubs has only the remix version, and I don’t like it (bleh..it sounds like dangdut koplo! kkkkk~). When there is a will there is a way, I put some effort and then VOILA…. here u go the MP3 link:

http://www(dot)mediafire(dot)com/?89gkqmz19tj5add
please give a proper credit to my blog if u repost this link!

(more…)

January 16, 2011 at 6:28 pm 7 comments

Smile

My sense of GLEEK kicks in, teehee..!

1 night 2 days episode 176, after the bok-bul-bok fishing game between “Singer team” versus “Comedian team” there is such a catchy song being played. I bet many Gleeks are familiar with this song. Duh, u don’t know GLEEK? It’s a fan of American TV show GLEE. The song title is “smile”, it was originally sung by Lily Allen, and this one was covered by Glee cast.

(more…)

November 30, 2010 at 4:06 am 4 comments

Goodbye For Now

Beberapa hari yang lalu dapat pesan dari Dinta via twitter:

Jo, lo tau judul  & penyanyi lagu “annyeong” yang dimainin di QOM pas mereka ngasih Kolleen kenang-kenangan ga?

Yang dimaksud Dinta adalah lagu yang mengiringi acara perpisahan Kolleen Park dengan seluruh anggota paduan suara Qualifications Of Men. Lagunya emang bagus & menyentuh tapi sayang susah dicari hehehe.. karena ternyata lagu ini sangaaaaat jadul. Setelah bertanya kanan kiri akhirnya ketemulah judul lagu nya, yaitu “Ijen Annyeong” atau bisa diartikan “Goodbye For Now”. Ini link mp3  nya:

(more…)

November 11, 2010 at 5:32 am 2 comments

I Really Want To Meet You

Just want to share another song from my fav songs list 🙂 The title is “I really want to meet you” by M.A.C, this is the background song when Seunggi became a “clock girl” on variety show 1n2d.

Such a nice song, right? Here u go the MP3 link.
Credit goes to: http://lydialee99blogspot.com

M.A.C – 만나고싶다

가끔너의얼굴이잘생각이안나
gakkeum neoui eolguri jal saenggagi anna
사랑하긴한건지기억은흐리고
saranghagin han geonji gieogeun heurigo
때론니이름이한글자도안떠올라
ttaeron ni ireumi han geuljado an tteoolla
첨부터몰랐던사람처럼
cheombuteo mollatdeon saram cheoreom

왜잊었는지가슴을헤집다가다알게됐어
wae ijeonneunji gaseumeul hejipdaga da alge dwaesseo
너떠나가서오래죽도록아파서
neo tteonagaseo orae jukdorok apaseo
살아보려고그랬나봐
saraboryeogo geuraenna bwa

꼭만나고싶다꼭말하고싶다
kkok mannago sipda kkok malhago sipda
어떤누구도널대신내사랑을가져갈순없다고
eotteon nugudo neol daesin nae sarangeul gajyeogal sun eopdago
나약속한다단한시간도다신널잊지않을꺼다
na yaksok handa dan han sigando dasin neol itji anheul kkeoda

우리이별은모두나때문인걸왜몰랐는지
uri ibyeoreun modu na ttaemuningeol wae mollanneunji
못만나지만항상착하던너니까
mot mannajiman hangsang chakhadeon neonikka
내게한번만기회를줘
naege hanbeonman gihoereul jwo

꼭만나고싶다꼭말하고싶다
kkok mannago sipda kkok malhago sipda
어떤누구도널대신내사랑을가져갈순없다고
eotteon nugudo neol daesin nae sarangeul gajyeogal sun eopdago
나약속한다단한시간도다신널잊지않을꺼다
na yaksok handa dan han sigando dasin neol itji anheul kkeoda

더이상나는너없는생일을혼자보내고싶지는않아
deo isang naneun neo eomneun saengireul honja bonaego sipjineun anha
촛불하나끄기전에돌아와줄래
chotbul hana kkeugi jeone dorawa jullae

꼭알고만싶다꼭묻고만싶다
kkok algoman sipda kkok mutgoman sipda
날돌아서던그날의그눈물이간직하는그의미를
nal doraseodeon geunarui geu nunmuri ganjikhaneun geu uimireul
사랑한다면날허락하면다시는널울리지않겠다
saranghandamyeon nal heorakhamyeon dasineun neol ulliji anketda

나약속한다단한시간도다신널잊지않을거다
na yaksokhanda dan han sigando dasin neol itji anheul geoda

(Taken from: http://geniskencur.blog.friendster.com)

July 8, 2010 at 11:59 pm 1 comment

The Person Who Lives In My Heart

(Lee Soo a.k.a Isu MC The Max)

Post ini gw tulis dalam rangka nostalgia ma drama Korea yg sempet ngetop di awal taon 2009 ini, Shining Inheritance. Buat fans2 HwanSung yang mo ikutan nostalgia bareng ma gw, yuk mareeeee.. Buat kalian yg baru pada nonton drama ini “ehm..baru nonton? ya ampun kemana aja selama ini?” hahahaha..just kidding, gw ucapkan selamat menonton! Setelah gw ubek2 smua arsip lama di blog ini kayanya gw blom pernah “memperkenalkan” original soundtrack Shining Inheritance yg dinyanyiin sama Lee Soo, judulnya “the person who lives in my heart” oke walapun lagu ini udah basi tapi tetep bikin gw semangat buat sing along 😀 Guys, ayo karaoke-an rame2!!


(crdt: apduy@youtube + bimbibap.com)

Kurang lengkap rasanya kalo karaokean ga punya teks lirik romaji nya, silakan comot di blog ini jangan lupa tinggalin komentar disana buat bilang terima kasih ke Genis ya! Berminat download lagu ini? silakan meluncur ke sini. Last but not least, Lee Seung Gi sebagai  pemeran Hwan di Shining Inheritance sempet nyanyiin lagu ini di Hope Concert 2009 yg baru aja terselenggara beberapa hari yang lalu, performance nya seunggi saat nyanyiin lagu ini bisa kalian download di sini (warning: do not upload into streaming site!) Udah siap buat norebang (karaokean) rame-rame? hehehe..happy singing guys!

____________________________________________________ (edit 21 dec)
Sehari setelah post nostalgia thdp Shining Inheritance ini gw tulis, tiba2 gw dikejutkan dengan iklan di sebuah stasiun TV indonesia yg menyebutkan bahwa Shining Inheritance a.k.a Brilliant Legacy akan segera tayang di indonesia. Wah bakal terjadi persaingan seru niy antara sinetron bajakan versi indo dengan drama korea versi asli nya. Ehmm.. I think the original one is always the best!! Kita tunggu aja tanggal main nya 😀

December 20, 2009 at 7:40 pm 4 comments

Older Posts


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 286,480 hits