Posts tagged ‘mp3’

Lonely Night

Lonely Night is a hit song from korean legendary rock band Boohwal. This one was covered by Shinee’s Jonghyun in idol music show “Immortal Song 2”. I hope you enjoy the song like I do ^^

(more…)

Advertisements

July 2, 2011 at 5:02 pm 1 comment

Ilbak Boys – The 1st Album

Bok-Bul-Bok Entertainment proudly introduces eight charming boys that will rock the K-pop music industry, it’s none other than:

“ILBAK BOYS”credit: kr4ever (more…)

May 20, 2011 at 7:49 am 11 comments

Classic Wake-Up Song

credit: kimtoil

I love this trot song, it’s kinda funny and cute, “Baemida” by Kim Hye Yeon. I was hooked on this song since the first time I had heard it on 1n2d. Aaaaah…I miss the old days of 1n2d, when they played this song as wake-up song. But unfortunately I can’t find the mp3 of the original version, 1n2dfansubs has only the remix version, and I don’t like it (bleh..it sounds like dangdut koplo! kkkkk~). When there is a will there is a way, I put some effort and then VOILA…. here u go the MP3 link:

http://www(dot)mediafire(dot)com/?89gkqmz19tj5add
please give a proper credit to my blog if u repost this link!

(more…)

January 16, 2011 at 6:28 pm 7 comments

Seunggi, how dare you?

Gaya Seunggi ngikutin cara ngomong PD Na bener2 bikin heboh, sukses bikin smua orang ngakak. Huh? Blm liat adegan itu? Ya ampuuuun telat banget, kemana aja? Kalo masih ada yang belum nonton adegan fenomenal itu bisa liat di blog ini , dikasi terjemahan bahasa indonesia juga sama “si mbak yang punya blog” ^^ (Thank you for posting that entry, eonni!) Dan ternyata ada fans yang kreatif nge-remix lagunya Sistar “How Dare You” sama suara Seunggi waktu niruin PD Na kkkkkk~ hasilnya? KOCAK PARAH!! Silakan download MP3 nya dan siap2 ngakak..

(more…)

December 28, 2010 at 7:34 am 2 comments

Smile

My sense of GLEEK kicks in, teehee..!

1 night 2 days episode 176, after the bok-bul-bok fishing game between “Singer team” versus “Comedian team” there is such a catchy song being played. I bet many Gleeks are familiar with this song. Duh, u don’t know GLEEK? It’s a fan of American TV show GLEE. The song title is “smile”, it was originally sung by Lily Allen, and this one was covered by Glee cast.

(more…)

November 30, 2010 at 4:06 am 4 comments

Goodbye For Now

Beberapa hari yang lalu dapat pesan dari Dinta via twitter:

Jo, lo tau judul  & penyanyi lagu “annyeong” yang dimainin di QOM pas mereka ngasih Kolleen kenang-kenangan ga?

Yang dimaksud Dinta adalah lagu yang mengiringi acara perpisahan Kolleen Park dengan seluruh anggota paduan suara Qualifications Of Men. Lagunya emang bagus & menyentuh tapi sayang susah dicari hehehe.. karena ternyata lagu ini sangaaaaat jadul. Setelah bertanya kanan kiri akhirnya ketemulah judul lagu nya, yaitu “Ijen Annyeong” atau bisa diartikan “Goodbye For Now”. Ini link mp3  nya:

(more…)

November 11, 2010 at 5:32 am 2 comments

Qualifications Of Men Choir MP3

The big family of KBS Happy Sunday:
1 Night 2 Days & Qualifications of Men

 Looks like so many people are looking for the mp3 version of Nella Fantasia & Animation Medley by Qualifications Of Men Choir. So I’m in a good mood to share, I convert the mp4 of their performance into mp3. Since I put a lot of effort into these download links so please give a proper credit to my blog if you are taking out these links (feel free to share these links elsewhere).

(more…)

November 4, 2010 at 10:12 am 2 comments


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 286,480 hits