katja & blog

blog-about

My name in this blog is owen47, but you can call me Katja, that’s my nickname. So sorry I can’t tell you my real name (I bet you don’t want to know either). This is my personal blog, so I will write about things that I am interested in: politic, social, korean wave, music, sport, etc. Please, don’t ask me to write about a certain topic, I really hate that. One more thing about me, I love 1N2D so don’t you dare to ask me to stop writing about this variety show ^_^

My blog’s title is “Life is Bok-Bul-Bok”, what is bok-bul-bok? It means blessing-curse-blessing in Korean. Actually it’s the name of a silly game that need a luck to win. Now you can interpretate what I mean, don’t you? hehehe..

There is no rules in this blog, so you can bashing, fangirling, lurking, or whatever (but please take a note that I really love to delete any harsh or spam comment). Mostly I’m using Indonesian language in this blog, bcoz my english skill is terrible, hope you don’t mind! Last but not least if you wish to contact me, you may simply send me an email: katja.airen@yahoo.com

20 Comments Add your own

  • 1. kahoda  |  August 9, 2009 at 5:45 am

    selamat ngeblog !!!

    Reply
  • 2. tita^_^  |  November 22, 2009 at 3:50 pm

    holaaaa….. tita nih yang punya blog http://www.titapoenya.blogspot.com
    salam kenal. burlian? mmm…di antara novel2 bang tere, novel yang satu ini dari 1-5 saya kasih 3. hehehe… tapi tetep layak baca kok. lumayan. abiss alurnya lamaaa banget. walo begitu -seperti biasa layakknya novel bang tere-banyak nilai2 moral. top. banyak kata2 yang saya suka.
    jadi…beli aja. gak terlalu mengecewakan.

    btw…drama korea yang bagus n lucu n gak menye2 apa ya? dah lama gak ngikutin drama korea nih. ^^

    Reply
    • 3. owen47  |  November 22, 2009 at 4:22 pm

      wah Tita baik bgt ngasi info nya langsung k blog gw,makasi bnyk!
      Slm kenal jg dr Katja, akhir bln ini smg gw kesampain beli burlian, amin! ^_^ hahaha..suka nonton drama korea juga?! Aduh bingung nih jwb nya. Shining Inheritance romantis,lucu,sedih tp ga menye2, sayang alur ceritanya agak klise kaya sinetron. You’re beautiful LUCU bgt, lg booming bnyk yg suka tp mnurut gw trlalu nge-pop, lbh cocok buat ABG. My too perfect sons drama keluarga lucu ga menye2 tp episode panjaaaaaaang nya mnt ampun takut bosen di tngah jalan. Yg skarang lg tayang di Indo “queen seon duk” jg bagus,tp itu drama sejarah kolosal. Nah silakan pilih hehehe.. ^_^

      Reply
  • 4. ha4art  |  March 1, 2010 at 12:01 pm

    owen47, so you must be katjacute at YT^^
    I don’t think your English is “terrible”, it’s so so fine so continue to write more in Eng, I’m totally at a loss at Indonesia’s language😀

    Reply
    • 5. owen47  |  March 3, 2010 at 1:57 pm

      LOL u got me, yup that’s my YT channel ^_^
      btw your explanation bout “fatty Gie” in vietnamese really cracks me up, coz indonesian fans also have similiar nickname for seunggi “abang bakpao”😀 this name refers to his chubby cheeks

      Reply
  • 6. AHAHAHA000000  |  June 15, 2010 at 10:55 pm

    your english isn’t horrible! (its better than most kids at my school anyway. XD)

    but i am so glad i found your blog by accident! ahah ^^

    Reply
  • 7. aya  |  November 8, 2010 at 3:25 am

    haloo lam kenal *awkward*
    ni mbak katja yg d forum LI kan?
    aq silent reader thread seunggi d LI sjak 2008 *niat y*, skrang pengen bergabung coment jg, biza mnta tlong gak beritahuin caranya hehehe..maafkan atas ke katropolitan saya..
    tolong d jwab y mbak..
    makasih

    Reply
    • 8. katja  |  November 8, 2010 at 1:04 pm

      huh? jadi silent reader di LI dr taon 2008? ya ampuuuun..
      Mau gabung dimana ya maksud nya? di LI? atau?
      klo mau gabung di LI ya tinggal log in aja, daftar jadi member,
      cuma LI lagi lemot kkk~ jadi harus nunggu LI sembuh dulu..
      Tolong cek email ya ^^

      Reply
  • 9. vanny  |  November 19, 2010 at 4:09 am

    katja…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    gw kangen ama blog lo…..
    gw dah lama ga mampir ke sini *sumpah ga tau napa* en gw dah ketinggalan byk postingan lu termasuk berita ttg monggie *jd nangis gw bacanya* trus ttg acara gath *stupid me* napa ga mampir dari kmrn2……

    Reply
    • 10. katja  |  November 20, 2010 at 11:38 pm

      Vanny……long time no see ^^
      abis rer-run episode terakhirnya Kim-C ya kkkkk~ nangis nih yeee…

      Reply
  • 11. Upi_upi  |  December 28, 2010 at 10:05 am

    Halooooo,,^^
    wah2,,sneng liat blog iniiiiii…^^
    menarik…
    seung gi part paling suka..hehehe
    pny account twitter?bole tau donkkk..^^

    Reply
    • 12. katja  |  December 28, 2010 at 10:17 am

      Makasi udah mampir kesini. Udah di-approve kok jadi follower di twitter ^^

      Reply
  • 13. kiara  |  July 11, 2011 at 10:18 am

    keren blognya, like this katja ^^

    Reply
  • 14. tere  |  September 23, 2011 at 12:05 pm

    ka, gabung di LI gimana sih? ud log in tp ga tau cara join di thread hahahaaa….mohon bantuannya *bow90derajatalaSeungGi*

    Reply
    • 15. katja  |  November 6, 2011 at 9:49 am

      ROFL si tere, masih mau join di thread? ya tinggal klik reply di thread yg tere mau ikut nimbrung disitu. kalo msh ga ngerti juga ntar tanya2 lagi via twitter aja🙂

      Reply
  • 16. ellalae  |  March 9, 2012 at 4:20 am

    mba katja.. aku fensnya loh.. *mnt ditendang*

    Reply
  • 17. fransiska  |  November 8, 2012 at 8:09 am

    gimana yah cara join ke webmaster.leeseunggi.com ??

    Reply
  • 19. wild~  |  February 26, 2015 at 5:57 am

    Hello!! I like korean song. “the place where the wind blows”. haha

    Reply
    • 20. katja  |  February 27, 2015 at 3:23 am

      Hello there🙂 glad u like the song..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: