Posts tagged ‘qualification of men’

Qualifications Of Men Choir MP3

The big family of KBS Happy Sunday:
1 Night 2 Days & Qualifications of Men

 Looks like so many people are looking for the mp3 version of Nella Fantasia & Animation Medley by Qualifications Of Men Choir. So I’m in a good mood to share, I convert the mp4 of their performance into mp3. Since I put a lot of effort into these download links so please give a proper credit to my blog if you are taking out these links (feel free to share these links elsewhere).

(more…)

Advertisements

November 4, 2010 at 10:12 am 2 comments

Nella Fantasia

EDIT: Just in case u’re looking for the MP3 of this song please go to this site
—————————————————————————————————————

Gw resmi keracunan nella fantasia sejak 3 minggu yg lalu! What on earth is this weird thing? NELLA FANTASIA?? hehehe..itu judul lagu soundtrack dari film The Mission. Lirik lagunya berbahasa Italia dan gw ga ngerti sama sekali artinya hehe.. secara dulu mata kuliah bhs Italia ga gw terusin, nyesel deh.. (maaf ya bu dosen ku, Miss Antonella!) OK semua kegilaan ini berawal dari blog 1n2d-fansubs yang ngasi link untuk streaming acara “Qualifications of Men” (disingkat QOM) yaitu bagian dari program KBS Happy Sunday, masih sodaraan sama 1n2d 🙂 Dan ternyata owner nya blog absolut-shinhwa juga suka nonton acara ini, ya ampyuuuuuuuun 1n2d-lovers & changjoers emang selera nya ga beda jauh ^^ Kalo mo denger lagu Nella Fantasia silakan klik tombol play dibawah ini

(more…)

October 22, 2010 at 7:35 am 10 comments


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 286,480 hits