Posts tagged ‘shin min ah’

Picture Of The Day #6

Advertisements

July 12, 2011 at 9:14 pm Leave a comment

Get a Taste of Miho’s Soda

Are you a huge fan of korean drama “My Girlfriend is a Gumiho”? Pasti tau minuman favorite nya Miho dong ^^ Yup “saida” alias soda. Gw selalu senyum2 setiap inget kelakuan norak Miho yang kaget pas pertama kali ngerasain betapa “bubbly” nya minuman kaleng bersoda itu hahaha, kyeopta! Nah yang sering dibahas ma orang2 adalah “soda nya Miho itu merk apa sih? penasaran gw pengen nyobain!” OK let’s find out bout this issue..

Kalo kalian perhatiin dengan seksama tulisan yang ada di kaleng soda nya Miho, maka yang keliatan jelas adalah satu kata “사이다” (saida), nah trus merknya apa? Ya itu tadi merknya “saida” hehehe.. Sepertinya team produksi drama “My Girlfriend is a Gumiho” gak dapet sponsor dari merk softdrink manapun, jadi kaleng sodanya Miho sengaja ditutup merk nya, trus diganti sama tulisan “saida”. Tapi layout kaleng soda nya Miho miriiiiiip banget sama salah satu merk soda terkenal di Korea yaitu (aduuuuh..gak enak nih nyebut merk) “Lotte Chilsung Cider”. Kemiripan nya mencapai 80% (sotoy) hahaha..

Please take a look lil bit closer! The brand of Miho’s soda is “SAIDA” kkkkk~ (more…)

January 10, 2011 at 7:36 pm 9 comments

Choi Seung Hyun and Lee Seung Gi, Twin Brothers?

Lee Seung Gi and Lee Yong Dae, are they twins? That’s soooo yesterday!!! ^^ What about Choi Seung Hyun and Lee Seung Gi? kkkk~ Choi Seung Hyun, more widely known as T.O.P of the group Big Bang, looks somehow like Seunggi to me 🙂 I bet u’re still remember not too long ago I posted this picture below

Photobucket

Then, after that I found on this hilarious blog a silly application program about “which celebrity do you look like”, and here I am posting every single Lee Seung Gi’s photos, and hoping that the result is LEE SEUNG GI him self ^^ But I think that’s my only hope, T.O.P’s photos come out repeatedly as the result instead of Seunggi kkkkkk~ this is what I call ABSURD!!

(more…)

November 3, 2010 at 6:28 am 2 comments

Questions and Answers

These 10 questions below are presented by me, and I’m also the one who answers it 🙂 hahaha..

Q: 1 Night 2 Days or Strong Heart?
A: 1N2D for sure!! Strong Heart seems fake to me, it’s too scripted. I’m not saying that 1n2d doesn’t have script! Helloooooo…Daeju is a script-writer, his job is to make a SCRIPT for 1n2d, but 1n2d is more REAL for me as a viewer. That’s why it is called “the real wild road variety show”

Q: Haenam line or Hwacheon line?
A: HAENAM!!! hehehe…especially Hodong-Jiwon-Seunggi ^^

Q: Seop-Seop-Dang or The New Young Boys (MC-Mong, Seunggi, Jongmin)?
A: Are u kidding me? SEOP SEOP DANG FTW!! hehehe..sorry Jongmin, but Jiwon is the strength of the team.

Q: Mong or Jiwon?
A: Mongie..bong..bong!

Q: Mong or Seunggi?
A: Heodang Seunggi ^^

Q: Seunggi or Jiwon?
A: Eun “dooly” Jiwon!! hahaha.. (kok jadi muter2 jawaban nya?!)

Q: PD Na or PD Lee?
A: PD Lee 🙂 I miss the golden years of 1n2d, when PD Lee was still around. Whatever, I love u PD Na, please don’t hate me ^^

Q: Brilliant Legacy or My Girlfriend is Gumiho?
A: hard to answer this one.. Hmmm, I choose My Girlfriend is Gumiho ^^

Q: Hwan or Daewoong?
A: Daewoong, no doubt! Seunggi’s acting skill as Daewoong is more appealing to me. Moreover, I hate Hwan fashion & hair style ^^

Q: HwanSung (Hwan & EunSung) or DaeMi (Daewoong & Miho)?
A: Another hard question! I still have to answer, right? OK, I choose HwanMi (Hwan & SeungMi) hehehe..

Have another fun questions? Just drop it, I will try my best to answer it 🙂

November 1, 2010 at 5:49 am 2 comments

Fox Or Pig?

Still waiting for the last two episodes of korean drama My Girlfriend is a Gumiho. Those people on soompi said that drama might be sad ending (only God & Hong Sisters know the real ending ^^) so here I am preparing myself not to be shocked & freak out if the ending is really damn tragic. I dun mind at all with sad ending, at least Daewoong has to be with someone he loves kekeke~ So what if Miho and Daewoong are not fated to be each other’s soulmates? ehmm…if Daewoong isn’t match with a fox (Miho) maybe he’s match with a PIG? *cough* kang ho dong *cough* kekeke~ here u go the video “My Girlfriend is a Pig” hope u guys enjoy it!

September 28, 2010 at 12:30 am 5 comments

My Girlfriend is Gumiho


I think this is one of the most anticipated korean dramas in 2010. Bagi gw pribadi drama ini sebagai pengobat rasa kecewa atas drama Hong Sisters sebelumnya yang gagal total untuk memikat gw hehehe.. (sorry to say, I wasn’t a fan of YAB). Awal nya agak pesimis pas denger bahwa drama ini akan mengangkat tema mitos di kalangan rakyat korea yaitu Gumiho, karena gw pikir bakalan mirip ma sinetron2 mistis indonesia yang menampilkan makhluk aneh jadi2an dengan visual effect cemen & pake dubbing pula!! (you know what I mean right?! Mei, do u read this? hehe..sodara lo masih memproduksi sinetron begituan kah?) Ternyata gw terlalu underestimate Hong Sisters hehehe.. (feeling guilty mode one) I am sold to My Girlfriend is Gumiho, terutama Shin Min Ah sukses bikin gw klepek2 saking cute nya, banyak yg awalnya caci maki Shin Min Ah karena dianggap terlalu tua buat jadi “pendamping” nya Lee Seung Gi malah sekarang jadi nyesel dah caci maki sedemikian rupa hehehe..


Rating drama ini pas2an karena tayang di hari & jam yang sama ma “the national drama” Baker King: Kim Tak Gu (blom sempet nonton, tp suatu saat gw usahain, thanks to Dinta & Nikki yg udah ngasi info ttg drama ini) tapi untungnya ga separah rating Playfull Kiss (ooops no offense). Pada akhirnya apalah arti angka2 dlm bentuk rating, toh yg bakal lo tonton drama nya bukan rating nya. My Girlfriend is Gumiho genre nya fantasy-romantic-comedy drama, tp lebih banyak unsur komedi daripada romantis nya ^^ gw rasa sasaran pasar drama ini adalah ABG (sotoy.com) tapi tidak menutup kemungkinan ditonton orang dewasa, soalnya banyak dialog di drama ini yang bermakna ganda dan nyerempet kearah “flirt” hehehe.. Kalo suka drama ringan yg menghibur & nonton nya ga perlu pake mikir apalagi mengerutkan kening, patut dicoba nonton drama ini dijamin ngakak (promosi.com)

Recap My Girlfriend Is Gumiho per-episode. Credit goes to: Zola
EPISODE 1
EPISODE 2
EPISODE 3
EPISODE 4
EPISODE 5
EPISODE 6
EPISODE 7
EPISODE 8
EPISODE 9
EPISODE 10
EPISODE 11
EPISODE 12
EPISODE 13
EPISODE 14
EPISODE 15
EPISODE 16

Wanna download My Girlfriend is Gumiho? Go to this blog. Credit goes to: fOreveralways. Don’t forget to say thanks by writing a comment there 🙂
Wanna download the english subtitles of My Girlfriend is Gumiho? Get it for free at WITHS2

GIVEAWAY CONTEST
Ini adalah artikel pertama yang gw tulis setelah sekian lama hiatus, so sebagai permintaan maaf maka gw berbaik hati memberikan semua file hasil download “My Girlfriend is Gumiho” lengkap dengan english subtitle nya. Karena judul nya “giveaway” maka semua nya gratis, termasuk ongkos kirim pun gratis! Berminat ikutan? Cukup tulis alamat email dan kota tempat tinggal di kolom komentar, as simple as that! Nanti akan gw pilih secara acak siapakah SATU ORANG yang beruntung menjadi pemenang. 
Deadline:  Monday (October 4) at 23:59 WIB.
So tunggu apalagi? hehehe..

__________________________________________________edit (October 5)
Thank you so much for participating in this giveaway contest. Now we have the winner, congratulations for Fanny from Semarang! Please check your email, I already sent you a message 🙂 

September 21, 2010 at 3:10 am 36 comments


Katja on Twitter

Shinhwa – Hey Dude!

Categories

Recent Posts

my archives

Blog Stats

  • 288,079 hits